Kerstin Krüger - Iokai Shiatsu Therapeut

Shiatsu Praktijk, Amsterdam Oost, Watergraafsmeer, Diemen

Shiatsu Behandeling & Prijzen

Shiatsu
Mijn shiatsu-behandeling begint met het luisteren naar jouw klachten. Ik stel je vragen over de klacht zelf, maar ook over je leefpatroon, slaapritme, eetgewoonten, stoelgang en indien van toepassing, menstruatie. Daarna onderzoek ik je buik, rug en/of pols, om de verstoring die de klacht veroorzaakt, te lokaliseren.

Dan volgt de behandeling, waarbij ik allerlei technieken toepas, zoals druk met duimen of handen, strekking van lichaamsdelen en gewrichtsmanipulatie.

De behandeling vindt plaats op een futon – een katoenen matras – of een massagetafel. Omdat shiatsu wordt gegeven op het geklede lichaam, raad ik je makkelijk zittende kleding aan.

Prijzen shiatsu
Intake + behandeling (ca. 75 minuten): € 70
Tarief daarna: € 70 per uur.
Stoelmassage (1/2 uur): € 35
ACTIE november 2017 !
book a health boost ! 30 minuten celzouten advies met persoonlijk uittesten voor € 30,- i.p.v. 35,- ! Don't delay - call today !

Shiatsu-behandelingen worden door veel zorgverzekeraars vergoed vanuit een aanvullend pakket.
De lijst met deze verzekeraars vind je hier

Dr. Schüssler-celzoutenadvies 

Hoe ziet een celzouten-consult eruit ?

  • Je krijgt vooraf een vragenlijst, die je ingevuld naar mij terugstuurt.
  • Een consult inclusief gezichtsdiagnose duurt zo’n 30 minuten.
  • Het is aan te raden om geen make-up te dragen: ook je huid laat zien welk(e) celzout(en) je het meest nodig hebt op dat moment (bv. kleur, textuur, wallen, pukkeltjes, rode vlekken, pigmentatie).
  • Met behulp van een biotensor (zie foto) test ik uit welke celzouten voor jou persoonlijk van toepassing zijn.
  • Binnen 2-4 weken vraag ik je meestal een vervolgafspraak te maken, om te kijken hoe het gaat en of de dosering aangepast kan worden.
  • Indien gewenst kunnen shiatsutherapie en celzoutenadvies worden gecombineerd in één consult.

Prijzen celzoutenadvies
Enkel consult: € 35 (1/2 uur)
ACTIE voor de maand november 2017 ! book a health boost ! 30 minuten celzouten advies met persoonlijk uittesten voor € 30,- i.p.v. € 35,- !

De celzouten (merk Pflüger) kun je ook bij mij kopen, in zakjes van 200 of 400 stuks. Zo probeer je gemakkelijk uit of celzouten iets voor je zijn. Pflüger-celzouten zijn origineel volgens Dr. Schüssler vervaardigd (fijngewreven mineralen in D6- of D12-potentie).

Algemene voorwaarden en disclaimer
Op alle behandelingen van Praktijk voor Iokai Shiatsu & Dr. Schüssler-celzoutenadvies Kerstin Krüger zijn deze algemene voorwaarden en disclaimer van toepassing.

Facebook Google+ Linkedin