Kerstin Krüger - Iokai Shiatsu Therapeut

Shiatsu Praktijk, Amsterdam Oost, Watergraafsmeer, Diemen

Shiatsu Behandeling & Prijzen

Shiatsu

Mijn shiatsu-behandeling begint met het luisteren naar jouw klachten. Ik stel je vragen over de klacht zelf, maar ook over je leefpatroon, slaapritme, eetgewoonten, stoelgang en indien van toepassing, menstruatie. Daarna onderzoek ik je buik, rug en/of pols, om de verstoring die de klacht veroorzaakt, te lokaliseren.

Dan volgt de behandeling, waarbij ik allerlei technieken toepas, zoals druk met duimen of handen, strekking van lichaamsdelen en gewrichtsmanipulatie.

De behandeling vindt plaats op een futon – een katoenen matras – of een massagetafel. Omdat shiatsu wordt gegeven op het geklede lichaam, raad ik je makkelijk zittende kleding aan.

Prijzen shiatsu

Intakegesprek en behandeling, totaal 75 minuten, voor € 80

Tarief € 35 stoelmassage 30 minuten
Tarief € 80 per behandeling van 75 minuten.
Tarief € 100 per behandeling van 90 minuten

Betalingen dienen contant te worden voldaan.

Shiatsu-behandelingen worden door veel zorgverzekeraars vergoed vanuit een aanvullend pakket.
De lijst met deze verzekeraars vind je hier

Dr. Schüssler celzouten-advies 

Hoe ziet een celzouten-consult eruit ?

  • Je krijgt vooraf een vragenlijst, die je ingevuld naar mij terugstuurt.
  • Een consult inclusief gezichtsdiagnose duurt zo’n 30 - 45 minuten.
  • Het is aan te raden om geen make-up te dragen: ook je huid laat zien welk(e) celzout(en) je het meest nodig hebt op dat moment (bv. kleur, textuur, wallen, pukkeltjes, rode vlekken, pigmentatie).
  • Met behulp van een biotensor (zie foto) test ik uit welke celzouten voor jou persoonlijk van toepassing zijn.
  • Binnen 2-4 weken vraag ik je meestal een vervolgafspraak te maken, om te kijken hoe het gaat en of de dosering aangepast kan worden.

Prijzen celzouten-advies

Enkel consult: € 45 (45 minuten) + € 10 per 10 minuten als het eventueel langer duurt.
Celzouten-advies wordt NIET vergoed door de zorgverzekeraars. Je ontvangt een afzonderlijke factuur.

De celzouten (merk Pflüger) kun je ook bij mij kopen, in zakjes van 200 of 400 stuks. Zo probeer je gemakkelijk uit of celzouten iets voor je zijn. Pflüger-celzouten zijn origineel volgens Dr. Schüssler vervaardigd (fijngewreven mineralen in D6- of D12-potentie).

Touch of Matrix

Voorafgaand aan de behandeling bespreken we wat je graag anders zou willen. We formuleren je wens vanuit een positieve insteek. Bijvoorbeeld: ‘Ik ben vol zelfvertrouwen’. Of 'Ik kan weer heerlijk slapen'. Vervolgens maken we verbinding en jij komt in beweging. De bewegingen van je lichaam vertellen veel over de klachten (blokkades) die er zitten. Hier speel ik op in, door je lichaam de weg te wijzen naar verandering. We vervangen oude informatie door gewenste nieuwe informatie.
Ben je op zoek naar een diepgaande – magische – lichte en efficiënte methode om razendsnel aan je thema's te werken, dan is dit wellicht iets voor jou!

Bekijk een video van Gunther de Jong, die Touch of Matrix ontwikkelde: zo werkt TOM of kijk hoe een TOM-behandeling in zijn werk gaat.

Ik adviseer om drie behandelafspraken in te plannen. De eerste keer komt er een hoop in beweging. Afhankelijk van je thema’s zitten er vaak nog lagen onder en zijn één of twee vervolgsessies aan te raden.

Prijs Touch of Matrix

€ 80 voor een behandeling van 75 minuten
€ 100 voor een behandeling van 90 minuten
Een Touch of Matrix-sessie wordt NIET vergoed door de zorgverzekeraars. Je ontvangt een afzonderlijke factuur.

Algemene voorwaarden en disclaimer
Op alle behandelingen van Iokai Shiatsu-praktijk Kerstin Krüger - Dr. Schüssler celzouten-advies - Touch of Matrix-therapie zijn de algemene voorwaarden en disclaimer van toepassing. De privacyverklaring geldt voor Iokai Shiatsu-praktijk Kerstin Krüger.

Facebook Google+ Linkedin